Sortida FAM TRIP – Viatge de Familiarització per conèixer experiències

A través del projecte estratègic Custòdia per Desenvolupament i dins el Cicle d’Eines pels Municipis, organitzem el FAM TRIP.

Agafem del món del turisme aquest concepte, Fam Trip, un viatge de familiarització per a conèixer in-situ experiències diverses de custòdia del territori.

Coneixerem de primera mà dos consistoris i una entitat que han apostat per la conservació d’espais naturals i culturals amb fórmules diverses. En primer lloc visitarem Sant Celoni a l’espai de Can Draper on hi haurà ponències diverses i podrem conèixer diferents tipus d’acords que tenen amb propietaris i entitats de custòdia.

La segona parada serà a Vilanova i la Geltrú, per conèixer el projecte que tenen amb Garraf Coop, una entitats de custòdia que està recuperant camins. A més a més, aquesta consistori té aprovada la iniciativa de destinar el 0,5% de l’IBI a la conservació de la natura i/o la custòdia del terriotri que és temàtica de la propera jornada del cicle.

Les jornades estan adreçades a persones tècniques del món local i d’entitats de custòdia del territori i representants polítics d’institucions locals.

Àrees com: medi ambient, món rural, turisme, cultura…També a entitats de custòdia del nostre territori.

Cal inscripció prèvia: https://forms.gle/FsJcCgumcUmpR9Nm8 

Consulta el progrma en .pdf

Consulta el programa del Cicle d’Eines pels Municipis en .pdf

La visita inclou el trajecte amb bus, la visita i ponències i material divulgatiu. Dinar NO inclòs.

Aquest projecte compta amb el suport del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural; el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; el Consell Comarcal del Baix Ebre; el Consell Comarcal del Montsià i amb la col·laboració de la Xarxa per la Conservació de la Natura (XCN)